nuffang

Thursday, November 20, 2008

Sekitar Kampus


Pak Guard tu the same guard masa AAD dolu2...
















Sementara menunggu proses pemasangan banting kat tiang2 lampu dan pokok2, kita snap2 gambar sekitar kampus...



Tengok betul2 kat bunga tu ada apa... hehe...berjaya snap! suka!!




Khas buat x-mcc (AAD Prog) Ni lah rupa blok J sekarang ni... a.k.a Blok Zainab (kan??)


Blok H (Blok Khatijah kan?)




Administration Office



The office of Mr. Ismail B. Hj. Junuh, The Director of KPTM Kuantan




Surau


Al-Biruni Library





2 comments:

Nur Suria Rashid said...

Alahai rindunya aku pada kolej tercinta..iam the first batch when Kolej Pelajaran Mara Kuantan di tukar kepada Kolej Polytech Mara aka KPTM..Zaman tu Lecturer popular adalah En Razif and wife Maizatul Akma..Masa tu diorang belum kawen pun lagi..En RAzif adlah lecturer IT kegemaran saya..Selalu dapat the highest mark untuk setiap subject dia..Now i just finish my Master last year in UUM..i left Kolej about 10 years already..Lots of story..And if Pak guard lama ada lagi, just ask them whether they still remember Suria, Ratna and the geng..So much story lorrr...hihhii..And the kolam..that is my fav place..still got keli there?

Nur Suria Rashid said...

Oh my kolej..rindunya pada kolej ni..I was the first batch got cert of KPTM..before was Kolej Pelajaran Mara Kuantan..It was 10 years already..rindunya kolam, cafe, pak guard..block J was my first hostel..pernah stay alone masa cuti sem..hahahahhaa..sebab aku org jauh..but nothing happen..pernah banjir..masa banjir besar tahun 2002 kalau tak silap..ahhhhh...so lots of story..En Razif and wifey Maizatul Akma..masa tu belum kawen..hihh..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin