nuffang

Friday, April 18, 2014

Diploma in Human Resource Management



11 comments:

madam rose said...

Hye . sy eina . bole sy minta fb ? Sbb sy nk tnye sesuatu mngenai kptm kuan dip HR .

madam rose said...

Hye . bole sy tnye ? Yuran dip HR mmg rm17k ++++ ke ? Sbb sy dpt twrn kptm kuantan dip HR . tp , dlm buku pnduan tu , dy nyatakn yuran pnginapan , yuran pengajian , yuran koko . bole terangkn secara terperinci ?

misz sensei said...

my fb https://www.facebook.com/aniszde.miszsensei?ref=tn_tnmn

misz sensei said...

yupp btul yuran utk 3 thn berjumlah lebih kurang rm17,750

Siti Khadijah Zamri said...

Nak Tanya.. Saya mohon dipla hr Dan dapat tp masih belom buat pengesahan.. Pengesahan boleh dibuat lagi ke ? Tlg sayaaaa

Siti Khadijah Zamri said...

Nak Tanya.. Saya dapat dip hr tp belom buat pengesaha... Adekah saya masih boleh buat pengesahan?? Tlg sayaaaa..

Siti Khadijah Zamri said...

Pengesahan tawaran masih dibuka lagi ke

misz sensei said...

siti khadijah,

boleh rujuk borang pengesahan tawaran, kat situ ada dinyatakan tarikh akhir pengesahan

faridah hasan said...

as salam,,

nak confirmation Dip.In Human Resources da dapat MQA ke ? sebab dalam website mqr@mqa.gov.my tiada dalam senarai pun.

wassallam & terima kasih

misz sensei said...

puan faridah...

Utk Dip in HRM kita dah dpt akreditasi sementara dari MQA. However belum boleh minta Akreditasi penuh sbb belum ada pelajar yg akan bergraduat sbb the first batch baru semester 4. Bila mereka berada di semester 6 barulah boleh kita memohon full accreditation.

faridah hasan said...

miss senzei,,, thank for the info,,,so sijil dip HRM ni still boleh digunakan sekiranya kita nak smbung degree dalam bidang akaun ke ?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin